Ministrice Bedeković, di Vam je obraz - Kanal 5

Ministrice Bedeković, di Vam je obraz

Predsjednica udruge roditelja djece najtežih tjelesnih invalida i djece s teškoćama u razvoju ‘Anđeli’ Dijana Aničić objavila je protestan status na svom facebooku revoltirana paketom kojega je za udrugu primila od resornog Ministarstva za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku.

Status gospođe Aničić govori više od novinarskog pojašnjenja situacije, pa ga prenosimo u cijelosti, a od ministarstva ćemo zatražiti očitovanje pa ga prenijeti kad i ako ga dobijemo:

“52 dana otkako je počelo ovo sranje, ova pandemija ludila… Nakon 52 dana iz Ministarstva dobivamo ovo ?!?! ALOOO… 40 maskica i 2 (DVI) bočice sredstva za dezinfekciju od 470 ml… 10 visoko obrazovanih stručnih djelatnika u direktnom kontaktu sa najugroženijom populacijom na svitu – BOLESNOM DICOM, njih 227 (dvistadvadeset i sedam), na 4 (četiri) lokacije… Nakon 52 dana, pa di vam je obraz… ajde znam da ga nemate, al dokle ste mislili da ćemo mučat i gucat vaša govna i radit vaš posal… Visoko obrazovani kadar na najtežem poslu na svitu a vi ga plaćate 45 kuna bruto na uru, koja privatno vridi 250-350 kuna neto na uru i imate obraza poslat paketić kad smo već izašli iz krize… Šta mislite s čim smo se do sada štitili?!?! Struci, kojoj ste „zabranili rad“ sa korisnicima, ste uskratili i plaću, jeste li i vašim institucijama uskratili plaću?!?! Aj zamislite mene da ne psujem, pa zamislite erupciju… Al samo da znate – Ministarstvo je kurac!!!
I nije jedino…. Neću mučat, nisam ni dosad!
p.s. Ima toga još.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.