Milorad Pupovac objavio SMS poruke koje mu je poslao predsjednik Milanović - Kanal 5

Milorad Pupovac objavio SMS poruke koje mu je poslao predsjednik Milanović

Zagreb, 08.08.2020 - Zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac obratio se javnosti na konferenciji za medije ispred spomenika Petru Preradoviću. Na fotografiji Milorad Pupovac. foto HINA/ Daniel KASAP/ dkg

Predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac održao je press konferenciju na temu jučerašnjih izjava Zorana Milanovića, a prije toga je objavio sms poruke koje mu je Milanović jučer poslao. 

“Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam “prljav”. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam “prljav” ili “smrdljiv”. Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam “prljav”. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa”, objavio je Milorad Pupovac na Facebooku.

Predsjednik Milanović komentirao je izjave Milorada Pupovca o Zlati Đurđević.

“To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u Sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori? Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka. Poruka Pupovcu – predstavnik svih siromašnih, manipuliranih Srba sam ja, Zoran Milanović, zagrebački Hrvat porijeklom iz Dalmacije. Bok, Pupovac.”, izjavio je Zoran Milanović.

Leave a Comment

Your email address will not be published.