MILANOVIĆ vs. PLENKOVIĆ & PUPOVAC Položit će račune prije nego pobjegne Charlesu Michelu - Kanal 5

MILANOVIĆ vs. PLENKOVIĆ & PUPOVAC Položit će račune prije nego pobjegne Charlesu Michelu

Predsjednik Zoran Milanović se oglasio ponovnom objavom na Facebooku kojom je odgovorio na Plenkovićevu izjavu kojom je Milanovića nazvao Facebook-ratnikom koji je “pravno poražen i politički ponižen” i da bi se “trebao ispričati jer ovo radi u Velikom tjednu”.

Pročitajte Milanovićevu novu objavu posvećenu Plenkoviću.

“Ništa novoga, Plenković se prepao. Dokazani herojski zec. Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike, a sada se skriva iza Mosta. K’o Brka na trulom HDZovom mostu uvjerava nas kako ‘nije to tako loše kao što izgleda’. Loše je, loše. Nema dovoljno žetona, Milorad i Zekanović nisu dostatni. Jasno, ne daje niti jedan odgovor na pitanja koje sam mu postavio, na pitanja čiji odgovor traže građani Hrvatske. Ali, koliko god brz bio u bijegu od odgovornosti, suvereni vladar briselskih hodnika – prije nego pobjegne Charlesu Michelu pod skute – položit će račune”, poručio je Milanović. 

Predsjednik Zoran Milanović se javio objavnom na Facebooku i ponovno se napao Milorada Pupovca;

“Plenkovićev žeton Pupovac opet si diže cijenu na inozemnom tržištu. Kako mu valuta kod kuće gubi na vrijednosti, putem sarajevskih medija sada po regiji širi svoju ustavobraniteljsku brigu za Hrvatsku. Nije novost da se za sebe cjenka ako treba i na inozemnoj tezgi. Milorad, stari HDZov saučesnik još je u Sanaderovo doba izvježbao političku trgovinu, znajući kad treba priprijetiti ugledom Hrvatske i dobiti ekskluzivnu franšizu za zastupanje hrvatskih Srba. Jednom stečena, misli valjda, da je i doživotna. Suznog oka danas za sarajevske, sutra vjerojatno za beogradske medije prokazivat će Hrvatsku. Milorade, a kad si namjeravao prokazati korupcijske rabote vlasti u kojoj sjediš? Ako što možeš – i želiš – učiniti za svoju zemlju, eto ti prijedloga. A da, čekaš da ti cijena poraste”, napisao je Milanović. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.