MILANOVIĆ NA FACEBOOKU Kada će DORH istražiti dokazane kriminalne nekretninske poslove Marija Banožića, zaštitnika pljačkaša državne imovine? - Kanal 5

MILANOVIĆ NA FACEBOOKU Kada će DORH istražiti dokazane kriminalne nekretninske poslove Marija Banožića, zaštitnika pljačkaša državne imovine?

Predsjednik Zoran Milanović objavom na Facebooku komentirao je izjave premijera Plenkovića o aktualnim prijepornim temama.

“Plenković se danas, opet, nemušto i jadno trudio objasniti zašto je jučer telefonom zvao “neovisnu” glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek. Kaže, zvao je da je upita zašto ona, takva “neovisna”, trpi pritiske i zašto ne reagira na moje tvrdnje? Jer, za njega je pritisak kada ja upozorim da mu u Vladi sjedi dokazani kriminalac i pozovem da se istraže njegove nekretninske muljaže.

Nije prošlo ni 24 sata, kad evo javila se “neovisna” državna odvjetnica Zlata i izdala priopćenje o svojoj “neovisnosti”. Ne utječe Plenković na nju i postupke DORH-a, ma kakvi, samo potiče Zlatu da hrabro konzumira svoju “neovisnost”. I da šuti i da ne radi svoj posao. Po okušanoj metodi, kao što Hrvate u BiH hrani političkim apaurinima kako bi im sedirao političku svijest, tako i glavnu državnu odvjetnicu Plenković sedira povremenim telefonskim pozivima. Uspješno, na žalost.

Pa zato opet javno pitam – kada će DORH istražiti dokazane kriminalne nekretninske poslove Marija Banožića, zaštitnika pljačkaša državne imovine?”, stoji u objavi predsjednika Milanovića.  

Leave a Comment

Your email address will not be published.