Michelle Obama najavljuje podcast kojim nastoji „graditi razumijevanje i osjećanje među slušateljima“ - Kanal 5

Michelle Obama najavljuje podcast kojim nastoji „graditi razumijevanje i osjećanje među slušateljima“

Michelle Obama otkrila je da će lansirati svoj vlastiti podcast. Bivša prva dama bit će domaćin nove emisije na audio platformi Spotify koja će biti besplatna za sve i dostupna za preuzimanje od srijede 29. srpnja. 

„Oduševljena sam što vam mogu najaviti novi projekt: #MichelleObamaPodcast na Spotifyju! Godina je bila teška i nadam se da će nam ovaj podcast pomoći da istražimo kroz što prolazimo i da potakne razgovor s našim najmilijima. Jedva čekam da se svi uključite 29. srpnja“, Obama je otkrila uzbudljivu vijest putem Twittera. 

Podcast pokreće kao zajednički projekt preko platforme Spotify i Higher Ground Productions, tvrtke koju su osnovali Barack i Michelle putem koje su stvoreni njihovi programi na drugoj poznatoj platformi, Netflixu. Prema priopćenju za javnost podcast će “slušateljima donijeti najiskrenije i osobne razgovore bivše prve dame, pokazujući nam što je moguće kada dozvolimo da budemo ranjivi, otvorimo se i usredotočimo se na ono što je najvažnije”. Teme koje su obuhvaćene uključivat će sve, od pandemije do rasizma, a Obama će u ulozi voditeljice intervjuirati brojne ugledne goste i otvoreno voditi duboke razgovore s obitelji, prijateljima i kolegama.

FILE – This May 11, 2019 file photo shows former first lady Michelle Obama during “Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama,” in Atlanta. The Obama’s Higher Ground and Spotify announced Thursday that the former first lady will host “The Michelle Obama Podcast” on the streaming service. The podcast will debut exclusively on Spotify on July 29. (Photo by Paul R. Giunta/Invision/AP, File)

„Možda najviše od svega, nadam se da će ovaj podcast pomoći slušateljima da pokrenu nove razgovore, teške razgovore s ljudima koji su im najvažniji. Na taj način možemo izgraditi više razumijevanja i empatije jedni prema drugima“, ohrabruje bivša prva dama u kratkoj najavi novog projekta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.