Meghan Markle na konferenciji UN-a progovorila o 'škakljivim' temama - Kanal 5

Meghan Markle na konferenciji UN-a progovorila o ‘škakljivim’ temama

Na konferenciji pod pokroviteljstvom UN-a (pro)govorila je članica britanske kraljvske obitelji Meghan Markle o temama o kojima se ranije nije izjašnjavala u javnosti, pogotovo u vrijeme dok je živjela na britanskom dvoru. Meghan je uz Michelle Obamu, Hillary Clinton i svoju prijateljicu Priyanku Chopru govorila o osnaživanju ženske populacije, rasizmu, oružju i nasilju te o mentalnom zdravlju.

Odjevena u kraljevsko-plavu haljinu i otkrivenih ramena, raspuštene duge crne kose, Meghan je održala inspirativan motivacijski govor kojega možete pogledati u sljedećem videu; .

“Svi oni koji su u poziciji moći, od zakonskih organa pa do svjetskih vođa – svi ti ljudi ovise o vama više nego što ćete vi ikada ovisiti o njima. I zapamtite, oni to jako dobro znaju!'”, izjavila je Meghan. Komentatori su iz njezinih riječi iščitali suptilnu poruku svima koji je proteklih godina u Velikoj Britaniji nisu puštali na miru te joj željeli uništiti reputaciju i život.

Meghan vodi sudsku bitku s britanskim tabloidima koji su otkrili sadržaj pisma koje je napisala ocu Thomasu Markleu, a podnijela je i zahtjev za zabranu Visokog suda s ciljem da spriječi ikoga da tijekom parnice imenuje pet ženskih prijateljica koje su o pismu i njezinom ocu anonimno razgovarale za magazin People.

Leave a Comment

Your email address will not be published.