Matija Posavec se ponovno kandidira za župana - Kanal 5

Matija Posavec se ponovno kandidira za župana

Bivši međimurski župan Matija Posavec, koji je bio uhićen zbog sumnje u korupciju i trgovinu utjecajem u akciji USKOK-a, odlučio se ponovno kandidirati za župana Međimurske županije, a svoju odluku objavio je na Facebooku u javnoj grupi Podrška županu – Matija Posavec. 

“Drage moje Međimurke i Međimurci, svih vas 9 000 članova grupe koji zajedno sa mnom dijelite ljubav prema našem Međimurju. VELIKO VAM HVALA na podršci i brojnim riječima potpore koju mi pružate! Ta podrška je potvrda ispravnog smjera kojim smo zajedno gradili i razvijali naše Međimurje. Međutim, to je, prije svega, obaveza da zajedno i nastavimo.  U proteklih dva mjeseca nije bilo ni lako ni ugodno, no za svakoga tko se bavi politikom ili bilo kakvim javnim  poslom jedini poslodavac su građani, oni koji biraju i odlučuju. Upravo zbog te potpore, zbog Vas, zbog podrške koju svakodnevno dobivam u neposrednim kontaktima, porukama, društvenim mrežama i sl. proizlazi moja obaveza da se kandidiram. Zbog svega toga prvo Vama najavljujem svoju kandidaturu za župana Međimurske županije na izborima, koju ću i službeno najaviti, zajedno s Vama, sutra (četvrtak) u 12 sati na Trgu Republike u Čakovcu, te Vas pozivam na iskazivanje podrške potpisima birača. 
Vaš  Matija Posavec.”

Podsjetimo, u rujnu je provedena velika akcija u kojoj je uhićeno nekoliko ljudi, a među njima je bio i Matija Posavec, osumnjičen za primanje mita i pogodovanje pri zapošljavanju.

Leave a Comment

Your email address will not be published.