MATE RIMAC Nakon sramotnog napada u centru Zagreba: Šokiran sam i tužan, napali su naše radnike - Kanal 5

MATE RIMAC Nakon sramotnog napada u centru Zagreba: Šokiran sam i tužan, napali su naše radnike

Mate Rimac na Facebooku je objavio da je skupina mladića brutalno napala zaposlenike njegove tvrtke. Rimac je u statusu posebno naglasio kako je jedna od stvari koje ističe prilikom privlačenja kandidata za posao i dolazak iz cijeloga svijeta upravo to da je Hrvatska sigurna zemlja.

Iz zagrebačke policijske uprave su potvrdili dojavu o napadu u zoni Hrvatskog narodnog kazališta oko 00:30 sati – fizički sukob osoba, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Facebook objavu Mate Rimca prenosimo u cijelosti:

“Da li je moguće da se ovo dogodilo u Zagrebu?! Šokiran i tužan sam. Čuo sam se sa dečkima – kažu da su vidjeli grupu mladih muškaraca koji su se počeli sa rasističkim ispadima prema našim stranim kolegama.

‘Vratite se od kud ste došli, koji k* radite u Hrvatskoj…’ uz ostale popratne psovke. Naši zaposlenici su pokušali izbjeći konflikt – prešli su cestu i ubrzali korak, ali su ih napadači dostigli i počeli sa fizičkim obračunom.

Jedna od stvari koje uvijek ističemo kandidatima koje privlačimo iz cijelog svijeta je da je Hrvatska sigurna zemlja u kojoj se na strance ne gleda kao građane drugog reda. Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota koji, nadam se, neće imati utjecaj na percepciju stranaca koji su došli svoj život graditi u Hrvatskoj.

Nadam se da će policija odraditi svoj posao brzo i efikasno i da ćemo svi skupa shvatiti koliko stranci koji dođu živjeti kod nas doprinose razvoju društva i gospodarstva. Ako nismo u stanju privući strance, nećemo zadržati niti Hrvate”, zaključio je svoju objavu Mate Rimac.

Leave a Comment

Your email address will not be published.