MARIJA SELAK RASPUDIĆ vs. ANDREJ PLENKOVIĆ Koliko se smanjio broj zaposlenih u državnoj i javnoj upravi i čime taj broj opravdavate? - Kanal 5

MARIJA SELAK RASPUDIĆ vs. ANDREJ PLENKOVIĆ Koliko se smanjio broj zaposlenih u državnoj i javnoj upravi i čime taj broj opravdavate?

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić tijekom saborskog aktualnog sata postavila je pitanje premijeru Andreju plenkoviću;

“Neću vas pitati je li vam se grlo osušilo jer ste trebali nazvati Ursulu von der Leyen ili vam se ne javlja. Da imate ikakav utjecaj u EU, nešto biste poduzeli. Neću vas pitati zašto naričete o tome da vaši intervjui nisu dovoljno popraćeni u medijima. Neću vas pitati zašto je Markov trg još uvijek ograđen jer ste samo vi vidjeli ugrozu terorizma. Neću vas ni pitati za stalno mijenjanje šešira Pupovca, da vam to smeta, raskinuli bi koaliciju. Zato ću vas samo pitati – koliko se smanjio broj zaposlenih u državnoj i javnoj upravi i čime taj broj opravdavate.”

Premiijer Plenković je odgovorio;

“Prvo vam čestitam, želim vam svako dobro. Pratimo, ne gledamo samo vlastite intervjue. Prvo ću omiljenu tezu mosta, a to je proglašavanje naše koalicije hrvatsko-srpskom. Vi kao glavna obožavateljica Milanovića, vi kao i Bulj šutite kad se Milanović bratimi s Dodikom. Kada aršini budu isti, onda grakćite, ne mislim na vas, nego na sve”. Hrvatska je respektabilna članica EU, ima na raspolaganju 25 milijardi, većinom bespovratno. To je sigurno zasluga Mosta. Što se tiče utjecaja, to ćemo vidjeti”, dodaje. “Malenica će vam poslati konkretan broj.”

“Budući da najbolje razumijete jezik holivudskih blockbustera, reći ću vam ovo. Don’t look down. Pardon. Don’t look up, Plenkoviću, look down.”, odgovorila je Selak Raspudić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.