Macan napustio tv emisiju Otvoreno, a Karolinu Krišto nazvao 'spodobom' - Kanal 5

Macan napustio tv emisiju Otvoreno, a Karolinu Krišto nazvao ‘spodobom’

U tv emisiji Otvoreno HTV-a govorilo o novoj vladi, kako su birani ministri i koje će prve poteze povući te kako su formirani saborski odbori u podjeli vladajućih i oporbe.

U emisiji su gostovali Ivan Anušić (HDZ), Arsen Bauk (SDP),  Karolina Vidović Krišto (Domovinski pokret Miroslava Škore), Dalija Orešković (Stranka s Imenom i Prezimenom) te Krešimir Macan kao komunikacijski stručnjak.

U jednom trenutku Krešimir Macan i Karolina Vidović Krišto su se oštro posvađali, nakon čega je Macan napustio tv studio uz komentirao kako “neće razgovarati s ovom spodobom”.

Svadja je započela kada je Vidović Krišto govoriti o tome kako se “ne priča o žrtavama iz jame Jazovka koje su upravo ekshumirane”.

“Sjedim tu i razgovaram s ljudima koji predstavljaju, recimo, SDP čiji je član Ivo Josipović izjavio da je legitimno bilo ubijati svećenike nakon Drugog svjetskog rata. Ili čiji je koalicijski partner Beljak rekao da su udbaši premalo ubijali. Znate, jedan udbaš je metkom u potiljak ubio i 8-godišnju djevojčicu”, rekla je Vidović Krišto.

“Ajde još malo hračnite”, kazao joj je Macan, a ona je prigovorila da joj uskače u riječ. Potom je Macan rekao da je “prekida jer je ne želi slušati”.

Ona mu je odgovorila da slobodno napusti studio, a on je to i učinio. Na izlasku je doviknuo: S ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji.

Tema je emisije trebala biti budućnost Hrvatske i očekivanja od nove Vlade, a ne povratak u proslost i ustase i partizani, poručuje Macan. Dodaje i da razumije da su ostali gosti emisije ostali. “Oni kao političari moraju pretrpjeti svasta, ja ne moram”, doviknuo je Macan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.