LUKA MODRIĆ To je nehumano i nije normalno! - Kanal 5

LUKA MODRIĆ To je nehumano i nije normalno!

U programu Nove TV hrvatski reprezentativac je nakon pobjede nad Francuskom Luka Modrić komentirato utakmicu i rezultat:

Napokon! Hvala Bogu da smo došli do te prve pobjede. Sretni smo i zbog načina kako smo igrali, mislim da smo stvarno zaslužili pobjedu po prikazanom večeras.”

Na pitanje je li mu ovo jedna od najdražih u 152 nastupa za Hrvatsku je odgovorio:

“Definitivno. Oni su nam nekako bili crna mačka, dosta dobrih utakmica smo odigrali protiv njih, ali nikako nismo uspijevali pobijediti. Sigurno da mi je ovo jedna od dražih pobjeda.”

Novinar: Koliko je ona značajna?

“Definitivno ovo znači. Po meni je svaka utakmica za reprezentaciju bitna i važna, pa bila ona prijateljska ili Liga nacija. Meni samo  smetaju termin i pretrpanost utakmica, to je nehumano i nije normalno da igramo četiri susreta u tako malo dana na kraju sezone. Ali, kažem, svaka utakmica za reprezentaciju je prevažna i kad se odjene ovaj dres, moraš dati maksimum. Šteta zbog prve utakmice, ali ove tri smo bili dobri.

Luka je na kraju komentirao nastupe Erlića, Šutala i Stanišića.

“Svaka im čast, odigrali su vrhunske tri utakmice. Treba im samo čestitati i neka nastave ovako. Pokazali su da se mogu nositi s velikim igračima, sva trojivca su odigrali fenomenalno.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.