Novo ljubavno gnijezdo Travisa Bakera i Kourtney Kardashian vrijedno 12 milijuna dolara - Kanal 5

Novo ljubavno gnijezdo Travisa Bakera i Kourtney Kardashian vrijedno 12 milijuna dolara

Kourtney Kardashian i njezinom zaručniku Travisu Barkeru ne nedostaje kuća, ali ovaj zakljubljeni par je odluio dodati u svoj portfelj nekretnina početkom ove godine još jednu, i to kada je zvijezda Keeping up with the Kardashians kupila prekrasnu vilu u Palm Springsu.

Cijena ove nove moderne kuće navodno je 12 milijuna dolara, a ima šest spavaćih soba i osam kupaonica. Vila se nalazi u La Quinti, ima uređeno golf igralište, veliki vanjski bazen, odvojenu gostinjsku kuću i dvorište sa zabavnim vodenim elementima.

Foto: Facebook

Kuća je postala poznata javnosti od kolovoza kada je par uživao u vikendu Dana sjećanja kad su s njima boravila i njezina djeca. Bazen je okružen travnjacima i palmama, s nekoliko ležaljki smještenih u blizini kuće gdje Kourtney može sjediti i uživati ​​u panoramskom pogledu na planine Santa Rosa.

Foto: Facebook

Kourtney i Travis – koji su se zaručili u listopadu – čak su pretvorili vrt u mini vodeni park unajmivši tobogan na napuhavanje. Neutralnih paleta boja, veliki dnevni boravak otvorenog plana uključuje kuhinju s bijelim radnim pločama i drvenim elementima, krem ​​sofe postavljene ispred kamina i zidnu TV te veliki stol u blagovaonici s pomićnim staklenim vratima.

Kourtney posjeduje kuću i u Calabasasu čija je vrijednost 7,4 milijuna dolara, a sastoji se od sa šest spavaćih soba, devet kupaonica, kuhinjom od nehrđajućeg čelika, bazenom i odvojenom kućicom za igru, a smještena je u prestižnoj zajednici The Oaks, nedaleko od Travisove prizemnice sa sedam spavaćih soba koju je kupio 2007. godine.

Foto: Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published.