KRVOPROLIĆE U CRNOJ GORI Napadač ubio najmanje 11, a ranio 6 osoba - Kanal 5

KRVOPROLIĆE U CRNOJ GORI Napadač ubio najmanje 11, a ranio 6 osoba

Jedanaest ljudi ubijeno je u petak u Cetinju u Crnoj Gori u tragediji za koju se smatra da je obiteljski sukob, javljaju mediji.

Do sukoba je došlo oko 16 sati, a napadač je ubijen, dodaju crnogorski mediji. Ranjeno je šest osoba, među kojima jedan policajac. Kako navode mediji, nakon kraće obiteljske svađe muškarac je izvadio pištolj i otvorio vatru.

Policija je odmah reagirala i pokušala ga savladati, ali on se nije predavao i pucao je na policajce. Kako je potvrđeno iz Uprave policije, napadača je ubio sugrađanin kako bi spriječio daljne krvoproliće.

Televizija Vijesti javila je, pozivajući se na izvore iz policije i tužiteljstva, da su četiri osobe prevezene u Klinički centar, te da među poginulima ima i maloljetnih osoba.

Novinarka TV “Vijesti” Svetlana Đokić za N1 je izjavila da je u pitanju najveće masovno ubojstvo u novijoj povijesti Crne Gore te je također potvrdila da među žrtvama ima i djece.

Od očevidaca RTCG doznaje da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na slučajne prolaznike.

Pozivajući se na blizak izvor, Telegraf.rs piše da je do obiteljske svađe došlo nakon navodnog kašnjenja u plaćanju stanarine. Obitelj koja je živjela u podstanarstvu kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio barem 10 ljudi, kasnila je, navodno, s plaćanjem stanarine. Borilović je, tvrdi Telegrafov izvor, vršio pritisak na ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović je potom prvo ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela, a onda i ostale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.