Kontroverzna japanka na petu osvojila je ulice i ovoga ljeta - Kanal 5

Kontroverzna japanka na petu osvojila je ulice i ovoga ljeta

Prije nekoliko sezona glasila je za ”ružni” trend, a danas je na vrhu popisa trendi ljetne obuće.

Kada su u pitanju trendovi obuće za ljeto 2020. godine, jedan od najpopularnijih ponovni je povratak u devedesete godine: japanke na visoku petu. Dijelom papuča, dijelom večernja cipela koja savršeno pristaje na sve – od para vintage traperica do svilene haljine. Ovaj modni kentaur kontroverzni je, polarizirajući, „ružni“ retro stil koji se može nositi u jutro, podne ili noć s lakoćom i ovog je ljeta opet dostupan u raznim bojama i materijalima kako bi odgovarao svačijoj osobnoj estetici.

Pojavljuje se u različitim inačicama i s pregršt varijacija poput debelih potplata ili sićušnih potpetica. Malo uzvišenija, japanka sa bazena dolazi se u svijet ulične odjeće, ovladavajući minimalizmom u jednostavnom dizajnu s dva remena i praktičnim izumom koji osigurava stabilnost, a oslanja se na prostor među prstima. Bolje rečeno, skromna japanka doživjela je preobrazbu i više nije ograničena na plaže i bazene.

U izradi od kože s dodatkom potpetice odjednom je super elegantna cipela koja će ići uz razne odjevne komade, od haljina i suknji, do kratkih hlača i traperica. Bilo da volite teške na platforme poput Spice Girls ili se odlučite za ažurirani look inspiriran Carrie Bradshaw s mačkastom petom, nebo je granica s ovom natikačom kada je u pitanju ljeto 2020. godine.

Leave a Comment

Your email address will not be published.