SPLIT Kamo nakon osnovne škole? Odgovor potražite na Danu srednjih škola u Splitu - Kanal 5

SPLIT Kamo nakon osnovne škole? Odgovor potražite na Danu srednjih škola u Splitu

‘Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije 2022. godine’ je manifestacija čiji je glavni cilj na jednom mjestu dati sve korisne informacije na temelju kojih će učenici moći donijeti kvalitetnu odluku o nastavku svog obrazovanja.

Ovaj projekt organizira Splitsko dalmatinska županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport, a održat će se u subotu, 28. svibnja 2022. godine od 9.30 sati do 14.00 sati kada će se na jednom mjestu predstaviti sve srednje škole, na prostoru Trga Gaje Bulata, na platou ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

Sve srednje škole Splitsko-dalmatinske županije imat će svoj informativni štand na kojem će predstaviti svoju školu i program škole te u izravnom kontaktu davati informacije o nastavnom programu te načinima upisa u njihovu školu.

image description

Zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima svaka škola će se predstaviti na štandu s informativnim materijalom te u izravnom kontaktu s mnogim korisnim informacijama koje budu zanimale učenike i njihove roditelje. O školama i njihovim programima govorit će učenici i njihovi profesori te će biti na raspolaganju davati odgovore na sva pitanja zainteresiranim osnovcima i roditeljima o svemu što ih zanima prije upisa.

– ‘Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije’ najbolja je prilika da se na jednom mjestu prikupi i usporedi sve važne informacije na osnovu kojih će učenici moći donijeti konačnu odluku u koju će se srednju školu upisati. Što su to gimnazije, umjetničke škole, strukovne škole, tehničke škole, četverogodišnji i trogodišnji programi obrazovanja, kako se upisuje u srednju školu, kako do stipendije, kako provjeriti svoja znanja i vještine – sve informacije na jednom mjestu.

Organizator Splitsko dalmatinska županija vjeruje da će se upravo za vrijeme ove manifestacije mnogi učenici donijeti individualne odluke gdje se upisati, a nakon što se upoznaju što se sve uopće nudi u srednjim školama u naše županije.

Leave a Comment

Your email address will not be published.