Jelena Pavičić Vukičević sastala se s predstavnicima gradskih trgovačkih društava i podružnica Zagrebačkog holdinga - Kanal 5

Jelena Pavičić Vukičević sastala se s predstavnicima gradskih trgovačkih društava i podružnica Zagrebačkog holdinga

Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević susrela se danas s predstavnicima trgovačkih društava Zagrebački električni tramvaj, Zagrebački velesajam i ZICER, zatim s predstavnicima Vodoopskrbe i odvodnje te Gradske plinare, kao i s predstavnicima podružnica Zagrebačkog holdinga – Zagrebačke ceste, Zagrebparking, Zrinjevac, Čistoća, ZGOS.

Dr.sc. Pavičić Vukičević posebno se osvrnula na rad Zagrebačkog inovacijskog centra: “Grad Zagreb izuzetno je ponosan na ZICER, na vaš rad i uspjehe. Ovo je mjesto gdje se mijenja svijet, tu se stvaraju novi proizvodi i nove vrijednosti. Prošla godina pokazala je da digitalizacija znači kvalitetu života u 21. stoljeću”.

Na sastancima koji su održani na više lokacija, sudionici su razmijenili dosadašnja iskustva ali i ideje, te je zaključeno kako će se dobra suradnja i nadalje nastaviti – uvijek s ciljem pružanja najbolje moguće usluge građanima Zagreba.

Leave a Comment

Your email address will not be published.