JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Milan Bandić bio je frontmen, bio je dirigent našeg orkestra, nastavljamo dalje raditi na kvalitetnoj usluzi građanima - Kanal 5

JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Milan Bandić bio je frontmen, bio je dirigent našeg orkestra, nastavljamo dalje raditi na kvalitetnoj usluzi građanima

Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelene Pavičić Vukičević govorila je na press konferenciji na temu iznenadnih događaja proteklog tjedna.

„Iza nas je doista jedan neočekivani tjedan, ali nakon posljednjeg ispraćaja gradonačelnika Bandića u srijedu, jučer je zapravo bio naš prvi uobičajen radni dan.“, rekla je na početku te se još jednom zahvalila na dostojanstvenom ispraćaju te svima onima koji su izrazili sućut i koji su se posljednjih dana oprostili od našeg gradonačelnika.

“Kao što smo vam to obećali, nakon svih tih obveza, vrijeme je da krenemo dalje, jer naši sugrađani to od nas i očekuju“. Prioritet je obnova objekata u vlasništvu grada Zagreba.

„Tom smo prioritetu posvećeni od prvog potresa 22. ožujka prošle godine. Nakon interventnih radova, na više od 100 objekata u sustavu odgoja i obrazovanja, u proteklim smo mjesecima zagrebačkoj javnosti podastrijeli podatak o 11 odgojno-obrazovnih objekata na kojima je potrebno napraviti veće zahvate.“.

U ponedjeljak, 8. ožujka, počinje II. faza radova na gimnaziji Tituša Brezovačkog na Gornjem gradu, a u srijedu, 10. ožujka, počinju radovi na područnom objektu Osnovne škole Savski Gaj – Blato. Sljedeći tjedan je i otvorenje Dječjeg vrtića Središće.

„Moram reći, također, da idući tjedan kolegicu Oliveru Majić i mene čeka sastanak prvo sa pročelnicima gradskih upravnih tijela, zavoda i službi, s predstavnicima Zagrebačkog holdinga i povezanim društvima. Naš zadatak do izbora koji se nemilosrdno približavaju je da utvrdimo naše prioritete, ali i uputimo jedinstvenu poruku svim našim sugrađanima.

I dalje ćemo raditi na kvalitetnoj usluzi i u području odgoja obrazovanja, socijalne zaštite, prometa, komunalne čistoće grada i svih drugih djelatnosti. Mi smo danas svi ovdje i hvala svim kolegama koji su se odazvali pozivu, kako bismo to garantirali.

Milan Bandić bio je frontmen. Bio je dirigent našeg orkestra. Njega više nema, ali vjerujte da svi mi znamo svoju partituru. I ništa nas neće spriječiti u predanom izvršavanju svih naših dužnosti.“, zaključila je Pavičić Vukičević.

Leave a Comment

Your email address will not be published.