JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Nijedna zgrada nije dovoljno velika da primi sve koji žele odati počast i oprostiti se od Milana Bandića - Kanal 5

JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Nijedna zgrada nije dovoljno velika da primi sve koji žele odati počast i oprostiti se od Milana Bandića

Jelena Pavičić Vukičević, koja će do izbora obnašati funkciju gradonačelnice Zagreba, novinarima je izjavila kako je trenutno koncentrirana na organizaciju komemoracije i pokop Milana Bandića.

Trenutačno se finaliziraju programi sutrašnje komemoracije i sprovoda. 

“Nijedna zgrada nije dovoljno velika da, prema epidemiološkim mjerama, primi sve koji žele odati počast i oprostiti se. Komemoracija će biti sutra u 11 sati u HNK-u. Bandić je imao veliko srce i imao je mjesta za sve te ljude.”, rekla je Pavičić Vukičević.

Od sprovoda, koji će biti u srijedu na Mirogoju, do nedjelje će, uz pomoć komunalnih redara, omogućiti ljudima da se dođu oprostiti. “Molimo za razumijevanje i za strpljenje. Svaki trenutak dobar je za oprostiti se.”

Odgovarajući na pitanje o funkcioniranju grada, rekla je kako ništa nije blokirano.

“Svi poslovi obavljat će se normalno. Obnova će nam biti prioritet, i ne samo nama, nego svim gradskim upravama u desetljećima koja dolaze.”, izjavila je Pavić Vukičević.

Na pitanje je li preuzela stranku, odgovorila je kako nije jedina potpredsjednica stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti te će idući tjedan imati sastanak, kao i da stranka neće mijenjati ime koje, kako je dodala, s ponosom nosi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.