Jack Dorsey se povukao s čela Twittera - Kanal 5

Jack Dorsey se povukao s čela Twittera

Jack Dorsey dao je ostavku na mjesto glavnog izvršnog direktora Twittera, a ostavku je objavio tvitom “konačno vrijeme da ode”.

Dorsey je na svom osobnom Twitter računu objavio da je “uistinu tužan, ali i uistinu sretan” što napušta tvrtku čiji je suosnivač, te potvrdio da će ga zamijeniti Parag Agrawal, tehnološki direktor Twittera. Ostaje u upravi do proljeća 2022. godine radi uspješne tranzicije, apotom potpuno napušta tvrtku.

“Nakon gotovo 16 godina na poziciji u našoj kompaniji…od suosnivača pa izvršnog direktora do predsjednika pa privremenog izvršnog direktora do izvršnog direktora…odlučio sam da je konačno stiglo vrijeme da odem”, napisao je u poruci osoblju Twittera.

“Želim da svi znate da je ovo bila moja odluka. Bila mi je teška, naravno. Volim ovu uslugu i kompaniju i sve vas puno volim”, objavio je.

“Uistinu sam tužan, ali i uistinu sretan. Nema puno tvrtki koje stignu do ove razine. I nema puno osnivača koji biraju svoju kompaniju umjesto vlastitog ega. Znam da ćemo dokazati da je ovo bio pravi potez.”

Oglasio se i Agrawal.

“Veselim se nadogradnji svega što smo postigli pod Jackovim vodstvom i neizmjerno sam entuzijastičan zbog prilika pred nama.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.