Ivana Vladović nova je direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije - Kanal 5

Ivana Vladović nova je direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije

Ivana Vladović je dobila najveći broj potrebnih glasova i tako postala nova direktorica Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije, a izabrana je na mandat od četiri godine. 

Među kandidatima su, osim nje, bili sad već bivši direktor Joško Stella, Jure Brkan i Martina Nimac Kalcin

Vladović stiže s funkcije šefa marketinga i promocije Slobodne Dalmacijea, o njenom imenovanju odlučivali sužupan Blaženko Boban, Lukša Novak, Nenad Nizić, Filip Bilanović, Marko Ožić Bebek, Toni Buljević, Toni Damjanić, Šime Klarić, Jurica Glavina, Ivica Tafra i Srećko Peko.

TZ Splitsko-dalmatinske županije povodom toga je poslala priopćenje;

Članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije su danas, dana 30. lipnja 2022. godine u punom sastavu (11 članova) na svojoj VI sjednici izabrali Ivanu Vladović za novu direktoricu Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije na mandat od četiri godine. 

Glasovalo se o četiri prijavljena kandidata koji su ispunili formalne uvjete za traženo mjesto direktora/ice Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, a među kojima su bili Joško Stella, Ivana Vladović, Jure Brkan i Martina Nimac Kalcina. 

Ivana Vladović osvojila je najveći broj potrebnih glasova i time postala čelnica najvišeg turističkog tijela u Splitsko-dalmatinskoj županiji.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.