Psihijatrica Ivana Kekin o izjavi Vilija Beroša: Bešćutan je ili ne razumije što djeci treba - Kanal 5

Psihijatrica Ivana Kekin o izjavi Vilija Beroša: Bešćutan je ili ne razumije što djeci treba

Ivana Kekin je ispred koalicije Možemo! – Nova ljevica – Radnička fronta – ORaH – Zagreb je naš! – Za grad, komentirala je za N1 izjavu ministra zdravstva, Vilija Beroša, da je djeci bolje u domu nego kod istospolnih parova.

“Mislim da je ministar i kolega Beroš pokazao ili da je izuzetno bešćutan, što ne želim vjerovati, ili da apsolutno ne razumije što je djeci potrebno za kvalitetan rast i razvoj i sreću”, kazala je Kekin.

Kao psihijatrica je rekla da je ključno za rast i razvoj djece odrastati u okruženju u kojem imaju svoje ljude, koji ih vole i podržavaju i da je, zapravo, potpuno nevažno jesu li ti ljudi istog ili suprotnog spola.

“Ako mu to nije dovoljno, ako to i dalje ne razumije, možemo citirati jednu mladu djevojku koja je na Facebooku stavila status, koja je došla iz doma i rekla: Vi ništa ne razumijete, ja bih da sam imala priliku otišla s tri žene, sa ženom i muškarcem, s muškarcem i medvjedom, sa ženom i hobotnicom, sasvim bi bilo svejedno, nemate vi pojma kako je biti sam u ovako velikom svijetu.”, kazala je Kekin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.