IGOR STANIŠIĆ (HGS) Čak da pijuni i budu žrtvovani, ne bi se ništa promijenilo, kralj i kraljica su u Banovini, odnosno Saboru! - Kanal 5

IGOR STANIŠIĆ (HGS) Čak da pijuni i budu žrtvovani, ne bi se ništa promijenilo, kralj i kraljica su u Banovini, odnosno Saboru!

Igor Stanišić, oporbeni gradski vijećnik Hrvatske građanske stranke Željka Keruma i bivši predsjednik splitskog gradskog vijeća igor Stanišić na svom je Facebooku komentirato politiku gradonačelnika Ivice Puljka i njegovih kadrova koji najprije pošalju radnike u mirovinu, a potom ih ponovno zaposle, evo objave;

“Razbuktala se pandemija afera splitske vlasti- traže se kontakti!

Jučerašnji slučaj u JUŠO-i, kada smo doznali da je jedan zaposlenik umirovljen uz otpremninu od 100 000 kuna i vraćen na posao uz brutto plaću od 12 000 kuna mjesečno, mogli smo promatrati kao anomaliju. Danas doznajemo da se isto radi i u “Splitskoj obali”. Zaposlenica umirovljena uz otpremninu od 100 000 kuna i vraćena na posao uz sličnu brutto plaću od 12 000 kuna mjesečno. Mislim da je sada već jasno da se ne radi o anomalijama, već da je to obrazac ponašanja nove vlasti. Čak i da pijuni u ovoj igri – Cerjan i Ciprijan budu žrtvovani, ne bi se ništa promijenilo jer su kralj i kraljica u Banovini, odnosno Saboru.

S obzirom na prezime gospođe koja je pospremila 100 000 kuna u džep, bilo bi zanimljivo čuti mišljenje stručnjaka za obiteljska stabla gradskih zaposlenika gospodina Ivoševića, ima li ona ikakve veze s predsjednikom Gradskog vijeća ili se radi o slučajnosti? Možda je to sve razlog njegovog crvenila kako je jučer priznao u komentaru na Facebooku, a možda pak cijena njegove neočekivane šutnje od kada je postao gradska vlast.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.