Holding centar u Vukovarskoj od 17. kolovoza, radi produljeno do 20.30 sati - Kanal 5

Holding centar u Vukovarskoj od 17. kolovoza, radi produljeno do 20.30 sati

Holding centar u Ulici grada Vukovara 41 od 17. kolovoza radi dodatno prilagođeno epidemiološkoj situaciji i mjerama prevencije korona virusa. Sve usluge bit će dostupne od ponedjeljka, 17. kolovoza, svaki radni dan od 7.00 do 13.30 sati te od 14.30 do 20.30 sati, ali i subotom od 9 do 13.30 sati. 

Građani se mole koristiti i poslijepodnevni termin kako bi se izbjegla čekanja ispred poslovnice. Također, tijekom dnevne stanke uplate će se moći realizirati u Pokretnom uredu koji će biti u zoni ulaska u Centar.

Novim radnim vremenom osigurat će se manji broj istovremenih posjetitelja, kao i nesmetano provođenje svih raspoloživih preventivnih mjera te epidemioloških preporuka.

U prostor će se i nadalje ulaziti ograničeno i to na poziv djelatnika, a ispred ulaza će biti uspostavljena dva pristupna koridora. Jedan će biti namijenjen za informacijsku podršku, podnošenje zahtjeva ili druge načine upravljanja komunalnim uslugama, a drugi će za građane koji na blagajnama žele izvršiti uplatu. Duž oba koridora bit će označen potreban razmak kojega je nužno održavati tijekom eventualnog čekanja.

Svim će se posjetiteljima termalnom kamerom mjeriti tjelesna temperatura prilikom ulaska, a nošenje zaštitne maske je obvezno za sve posjetitelje!

Za određene poslove više ne trebate dolaziti u Holding Centar. Parkirališne se karte za parkiranje po zagrebačkim parkiralištima mogu kupiti i putem specijalizirane internetske stranice, dok je izdavanje različitih potvrda, primjerice o (ne)postojanju dugovanja, osigurano i elektroničkim putem, a iste će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom i dostavljene elektroničkim putem podnositelju zahtjeva.

Druga se dokumentacija može poslati i putem elektroničke pošte na mail adresu [email protected]. Agenti Pozivnog centra raspoloživi su uvijek 24 sata dnevno na broju 072 500 400. Pokretni ured radi uobičajeno.

Leave a Comment

Your email address will not be published.