HDZ NA FACEBOOKU SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja - Kanal 5

HDZ NA FACEBOOKU SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja

HDZ je na Dacebooku odgovorio SDP-ovoj saborskoj zastupnici Mireli Ahmetović koja je komentirala uhićenje muškarca koji je ispod objave o dolasku predsjednika Vlade u Maslenicu napisao da ga “treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone”.

U HDZ-ovoj se objavi navodi:

“PODSJETNIK ZA „ZABORAVNE“ & LICEMJERNE! SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti. Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica ‘utjecajnog’ GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica. Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog ‘znamenitog’ mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!”, objavljeno je na Facebooku HDZ-a.

Leave a Comment

Your email address will not be published.