HDZ NA FACEBOOKU Ahmetović je SDP1, Bernardić SDP2, a Grmoja SDP3 - Kanal 5

HDZ NA FACEBOOKU Ahmetović je SDP1, Bernardić SDP2, a Grmoja SDP3

HDZ je na Facebooku reagirao na izjave bivšeg predsjednika SDP-a Davora Bernardića i lidera Mosta Nikole Grmoje, koji su izjavili da se vlada ne snalazi u okolnostima galopirajuće inflacije i na posljednje istupe SDP-ove zastupnice Mirele Ahmetović. Ironično su ih nazvali SDP1, SDP2 i SDP3.

U Facebook objavi HDZ-a, između ostaloga, stoji;

“Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe. A kako su se oni ‘snalazili’ to hrvatski građani već dobro znaju. Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u ‘svom’ gradu doživio šest izbornih debakla zaredom.”

“Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj – preselio se u Zagreb. Bernardić i Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u covid-krizi i krah turizma i nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku – LNG terminal. Na sreću, naša vlada RH i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što će ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i sedmi uzastopni poraz od našeg Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića”, stoji u objavi HDZ-a na Facebooku.

Leave a Comment

Your email address will not be published.