GRADONAČELNIK PULJAK DOBIT ĆE KAZNENU PRIJAVU I TUŽBU ZA NAKNADU ŠTETE OD DVA MILIJUNA EURA 'Postupaju s izravnom namjerom nanošenja štete poslovnim subjektima i Gradu Splitu' - Kanal 5

GRADONAČELNIK PULJAK DOBIT ĆE KAZNENU PRIJAVU I TUŽBU ZA NAKNADU ŠTETE OD DVA MILIJUNA EURA ‘Postupaju s izravnom namjerom nanošenja štete poslovnim subjektima i Gradu Splitu’

Odvjetnik Mijo Jeličić otkrio je tko će biti prijavljen za štetu koja se nanosi obitelji Alfirević. 

Nakon konferencije za medije Sare Alfirević Vrsalović, koja je predstavljaa obiteljski ugostiteljski posao, i njenih optužbi na račun zmjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića, ostalo je pitanje bez odgovora tko će biti kazneno prijavljen za zlouporabu položaja i ovlasti.

Odvjetnik Mijo Jeličić izjavio je da će uz dogradonačelnika Ivoševića i pročelnicu Upravnog odjela za komunalu Leonu Grgić, kazneno biti prijavljen i gradonačelnik Ivica Puljak, a da se razmišlja i o kaznenoj prijavi protiv ravnateljice Centra Zlatna vrata Danijeli Ćukušić. 

‘Gradonačelnik je po Statutu odgovoran za zakonitost rada upravnih odjela i zaposlenika koji postupaju temeljem njegovih uputa. Morao bi znati što mu zamjenik i pročelnica rade’, rekao je odvjetnik Jeličić zašto će se u kaznenoj prijavi naći i gradonačelnik Splita. 

O ravnateljici Ćukušić još se razmišlja. I nju ćemo prijaviti ako ne povuče opomenu temeljem koje je dogradonačelnik Ivošević raskinuo ugovor, kaže Jeličić, koji je već izborio pobjedu protiv Grada Splita rušenjem Odluke o komunalnom redu. 

‘Ne mogu se ispričavati više. Sad sam im sve nacrtao. Postupaju s izravnom namjerom nanošenja štete poslovnim subjektima i Gradu Splitu’, kazao je odvjetnik Jeličić.

Po pitanju najavljene tužbe za naknadu štete jer No stressu nije vraćen štekat unatoč tome što je Odluka o komunalnom redu ukinuta. Radi se o šteti od oko 2 milijuna eura, kaže odvjetnik Jeličić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.