Gordan Jandroković: Novi Sabor će žurno nastaviti s radom, nema godišnjeg odmora - Kanal 5

Gordan Jandroković: Novi Sabor će žurno nastaviti s radom, nema godišnjeg odmora

Jandroković je odgovorio na novinarsko pitanje kako gleda na poruku iz Ureda predsjednika države Zorana Milanovića, da zastupnici ne bi trebali ići na stanku nakon konstituiranja. 

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u srijedu je otklonio mogućnost da zastupnici, nakon što budu izabrani, odmah odu na godišnji te najavio kako će novi Sabor odmah nastaviti s radom čim se konstituira saborska većina.  

„Ova je situacija takva da će od zastupnika zahtijevati da vrlo ozbiljno, odgovorno i promptno krenu na posao, tako da nema nikakve dileme da će Sabor nastaviti s radom odmah čim se konstituira većina“, izjavio je Jandroković.

Odlučno je otklonio mogućnost da zastupnici, nakon što budu izabrani, odu na godišnji odmor. „Sasvim je normalno da, nakon što bude izabran novi Sabor, on žurno krene s radom, da donesemo zakon o obnovi Zagreba i sve potrebne mjere da bi bili pripremni za sve što nas čeka na jesen. Dakle, moramo donijeti jedan broj odluka vezanih za gospodarske mjere i ne znam kome bi uopće palo na pamet da Sabor, nakon što zastupnici budu izabrani, ode na godišnji odmor“, poručio je predsjednik Sabora.

Leave a Comment

Your email address will not be published.