Državno odvjetništvo zatražilo je dodatne izvide za slučaj tučnjave na Platku - Kanal 5

Državno odvjetništvo zatražilo je dodatne izvide za slučaj tučnjave na Platku

Riječka policija se oglasila priopćenjem u kojem navode da HGSS-ovac ipak nije zaradio prijavu, a nakon što su poslali izvješće DORH-u, odlučili ići u dodatne izvide. 

Državno odvjetništvo se oglasilo o napadu MMA boraca na HGSS-ovca i drugog čovjeka koji mu je pokušao pomoći. Iz DORH-a tvrde kako nisu zaprimili kaznenu prijavu, ali da provode dodatne izvide nakon primitka posebnog policijskog izvješća.

“Državno odvjetništvo ne potvrđuje primitak kaznenih prijava i posebnih izvješća, no zbog velikog interesa javnosti i zaprimljenih više upita za konkretni predmet, odgovaramo da je ovo državno odvjetništvo zaprimilo posebno izvješće Policijske uprave primorsko-goranske vezano za događaj na Platku od 29. siječnja 2023. Nadležno Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon analize zaprimljenog izvješća, odlučilo da je, na temelju članka 206. i 206.g Zakona o kaznenom postupku, potrebno provesti dodatne izvide po okončanju kojih će biti donesena državnoodvjetnička odluka o čemu će biti objavljeno priopćenje na mrežnoj stranici”, objavio je DORH-a na svojim stranicama.

Leave a Comment

Your email address will not be published.