DORH Nema krivaca za smrt pokojnog gradonačelnika Milana Bandića - Kanal 5

DORH Nema krivaca za smrt pokojnog gradonačelnika Milana Bandića

Nema krivaca za smrt pokojnog gradonačelnika, odlučilo je Oćinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, te odbacilo kaznenu prijavu protiv Natalije Price, Gzima Redžepija i Sergija Ivanovića zbog nepružanja medicinske pomoći. Teorija o nepružanju pomoći na vrijeme, prema DORH-u, nema uporište.

Bliski prijatelj i svjedok događaja gostovao je u Dnevniku RTL- a, te rekao kako se nije ni osjećao krivim, ali drago mu je da je ta priča sad završena. 

“Ja sam sretan da se to napokon završilo. Žao mi je moje mame koja je milijun puta bila tužna, nesretna. da ne kažem i zabrinuta, zbog raznih priča iz medija koje su bile servirane, ali, evo. Strpljen, spašen”, rekao je Gizm Redžepi, pulmolog i prijatelj Milana Bandića.

Podnositelj prijave Satya Perk misli potpuno suprotno.

“Nikog zdrave pameti ovakav odgovor ne može zadovoljiti, a smatram sebe da imam zdravu pamet. Smatram da svi građani u ovoj zemlji, na ovom slučaju mogu jasno vidjet da njihovu smrt može lažirat bilo tko i na bilo koji način i to je razina poraza demokracije u ovoj zemlji “, kazao je Satya Perk.

Leave a Comment

Your email address will not be published.