Domovinski pokret: Ovu predstavu treba uzeti s velikom rezervom - Kanal 5

Domovinski pokret: Ovu predstavu treba uzeti s velikom rezervom

Putem facebooka o uhićenjima su se oglasili iz Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Poručili su kako je riječ o uhićenjima tempiranima pred izbore i da je riječ o predstavi koju treba uzeti s velikom rezervom.

“Veseli da institucije sada rade svoj posao, ali očigledno je da se uhićenja, odnosno optužnice, redovito tempiraju pred izbore kako bi se odao dojam da se to radilo i cijeli mandat, a nije. Upravo suprotno, smatramo da je korupcija i sve ono što se događalo u Hrvatskom saboru, sa Sauchom, pa i s kreiranjem umjetne većine uz pomoć gospode Pupovca i Vrdoljaka, s raznim Bandićevim žetončićima.

Tako da ovu predstavu treba uzeti s velikom rezervom, kao i brojne druge u prošlosti, a o samostalnosti i neovisnosti našeg pravosuđa i o pravnoj sigurnosti nije niti potrebno trošiti riječi. Po svemu smo na europskom začelju, a odgovornost je na HDZ-u, SDP-u, ali i na stranim centrima moći koji su vršili pritisak samo kada je trebalo ispunjavati njihove globalističke zahtjeve i interese. Kriminal i korupciju su tolerirali.”, poručili su iz Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

Leave a Comment

Your email address will not be published.