Dalija Orešković: HDZ je poslao poruku da imaju pravosuđe na daljinskom upravljaču - Kanal 5

Dalija Orešković: HDZ je poslao poruku da imaju pravosuđe na daljinskom upravljaču

Dalija Orešković iz Stranke s imenom i prezimenom tebivša čelnica Povjerenstva za sukob interesa komentarala je današnja uhićenja izjavom: “HDZ je poslao poruku da imaju pravosuđe na daljinskom upravljaču.”

Dalija Orešković situaciju s uhićenjima komentirala je u N1 Studiju uživo; “Kako bi HDZ mogao bilo koga uvjeriti da se bori protiv korupcije kada ju živi, oni čekaju izbore na optuženičkoj klupi, ne pada mi na pamet neko spektakularno uhićenje koje je rezultiralo učinkovitim kaznenim postupkom u kojem smo imali pravovremenu osuđujuću presudu. Ova država se ne zna i neće nositi s ovakvom korupcijom dok je HDZ na vlasti, poslali su poruku da imaju pravosuđe na daljinskom upravljaču”, rekla je Orešković.

“HDZ je mandat odradio s koruptivnom parlamentarnom većinom, te su ova spektakularna uhićenja igrokaz koji od pravne države radi cirkus.”, tvrdi Orešković. “Uvjerena sam da su posljedice razarajućeg djelovanja postavljanja lopovskih stranačkih kadrova golom oku vidljive, građanima je prekipjelo, a to će se odraziti na izborima”, smatra Orešković.

Što se Josipe Rimac tiče, o njoj osobno ne može govoriti, no smatra da je kao političarka uspješna jer su najuspješniji nečiji klimavci i dokle god služe stranačkom vrhu, ništa im se neće dogoditi. Sukladno tome, vjeruje da se uhićenima ne bi ništa dogodilo da nisu otpisani od strane HDZ-a.

Leave a Comment

Your email address will not be published.