Ćorić: Ne vjerujem da ovakve situacije mogu utjecati na rezultat izbora. Bačić: Ako se zalažete za nultu stopu tolerancije na korupciju, to ne može štetiti stranci - Kanal 5

Ćorić: Ne vjerujem da ovakve situacije mogu utjecati na rezultat izbora. Bačić: Ako se zalažete za nultu stopu tolerancije na korupciju, to ne može štetiti stranci

Saborski zastupnik i šef HDZ-ovog saborskog kluba Branko Bačić i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić kratko su komentirali današnja uhićenja državnih dužnosnika i gospodarstvenika zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti i gospodarske kriminaliteta s obilježjima korupcije.

“HDZ ima nultu stopu tolerancije na korupciju, Državno odvjetništvo i policija ima punu potporu vlade i HDZ-a. Uvjeren sam da će građani prepoznati političku stranku koja se zalaže za ispravan rad svih državnih dužnosnika, postupanje državnih tijela i lokane samouporave, ako se zalažete za nultu stopu tolerancije na korupciju, jasno vam je da to ne može štetiti stranci”, rekao je Bačić.

Ministar Tomislav Ćorić kratko je rekao da pravosuđe radi svoj posao, te da je svaki ovakav događaj iskorak u borbi protiv korupcije.

“Ne bih rekao da ovakve situacije mogu utjecati na rezultat izbora, kriminal i korupcija nemaju političku boju već ime i prezime”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.