CineStar kina danas otvaraju - Kanal 5

CineStar kina danas otvaraju

www.ivanisevicivan.com

CineStar kina su, nakon petomjesečne pause, otvorena od danas, 20. kolovoza, a u novorenoviranom Gold Class-u ćete kao i uvijek do sada moći uživati u brižno osmišljenim menuima pripravljenim od svježih i biranih namirnica te slasnim desertima, a prije ili poslije filma na raspolaganju vam je nepušački bar za piće po želji. 

www.ivanisevicivan.com

Kad je CineStar prije devet godina predstavio koncept luksuznog Gold Class kina, podigao je ljestvicu kino doživljaja u regiji. Ova je usluga još uvijek jedinstvena ponuda CineStara te u međuvremenu nije dobila konkurenciju, a Gold Class kino dvorane i sam koncept VIP usluge pružaju uistinu vrhunski osjećaj za sve ljubitelje filmova. Zaseban ulaz s conciergeom, garderoba, vrhunski lounge bar, elektronički podesive fotelje, večera po izboru za vrijeme filma i osobna usluga na zvonce nisu ostavili ravnodušnima ni najizbirljivije goste te je Gold Class ubrzo stekao vjernu publiku. Ovo je mjesto posebno postalo popularno za privatne proslave rođendana te ugošćuje i razna poslovna događanja.

www.ivanisevicivan.com

Nakon gotovo desetljeća, CineStar je odlučio udahnuti novi šarm u Gold Class kino. Stanka rada uslijed pandemije poslužila je za radove na renovaciji, a novo uređenje potpisuje Kristina Bradač Radić, poznata dizajnerica interijera. Gold Class by PREMIUM VISA inspiriran je izgledom starih engleskih klubova. Baš kao uređenje koje viđamo u filmovima koji su nadahnuti tim stoljećem, tako i novouređeni bar Gold Classa odiše detaljima poput konjak kožnih fotelja, kariranim uzorkom, svijećama i lampama koje daju toplo svjetlo, a police s knjigama savršeno zaokružuju cijelu priču i samom prostoru daju toplinu i osjećaj dnevnog boravka u koji će se svatko rado vraćati. Glavni element Gold Classa je upravo zlatna boja, a to je naglašeno detaljima poput ogledala i drugih raskošnih elemenata. 

www.ivanisevicivan.com

Ukupni kapacitet Gold Class by PREMIUM VISA dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u paru u svakoj dvorani). U obje dvorane postavljen je novi karirani tepih te su sva sjedala novo tapecirana. Jedna dvorana je ostala tradicionalno zlatna, dok je druga zaživjela u smaragdno zelenoj boji. Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class by PREMIUM VISA dvorane iznimno su prostrane, posebno opremljene i izgrađene prema specijalnim standardima. Prvoklasne luksuzne fotelje smještene u paru, elektronski su podesive, istovremeno omogućuju trenutno vrlo traženu, maksimalnu privatnost. Dvorane su tehnološki superiorne s „wall to wall“ platnima te vrhunskim zvučnim sustavom. 

www.ivanisevicivan.com

CineStar je pripremio kino dvorane za novi prijem posjetitelja, proveli su dezinfekciju, uspostavili nove higijenske standarde i njihovo održavanje te upoznali zaposlenike sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju posve spremni. Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za kinoprikazivačku djelatnost.

Leave a Comment

Your email address will not be published.