Brojni građani oprostili se od Zlatka Cice Kranjčara na Mirogoju - Kanal 5

Brojni građani oprostili se od Zlatka Cice Kranjčara na Mirogoju

Uz najdraže mu popevke na zagrebačkom groblju Mirogoj pokopan je nogometaš, trener, bivši izbornik hrvatske reprezentacije i jedan od simbola Dinama Zlatko Kranjčar koji je umro u ponedjeljak u Zagrebu u 65. godini.

Od Zlatka Kranjčara su se oprostile tisuće Zagrepčana koji su željeli odati počast jednoj od najvećih legendi nogometnog kluba Dinamo, hrvatske nogometne reprezentacije i hrvatskog sporta.

Na vječni počinak ispraćen je uz najdraže mu zagrebačke popevke “Dobro mi došel prijatel”, “Moj Zagreb, tak imam te rad” i “Fala”, a govor je držala njegova kći, Lana.

Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Elvira Kranjčar, Lana Kranjčar
Foto: Facebook

“Tata, zahvaljujem tebi i mami što ste nas primjerom naučili što je ljubav, bezuvjetna, beskrajna. Hvala vam na usađenim vrijednostima, a koje mi danas prenosimo na naše obitelji. Hvala što si mi pokazao što znači živjeti život punim plućima, s radošću i veseljem. Ne opterećivati se preprekama, već ih preskakati. Svojim si mi primjerom omogućio da sanjam da je sve moguće. Simbol si generacija jednoga grada, a meni si tata, moj djeci, djed,” kazala je Lana.

Zlatko Kranjčar će počivati u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. Slavena Zambatu i Krasnodara Roru koji su preminuli prošle godine.

Leave a Comment

Your email address will not be published.