Brita Bobetić, britka i omiljena: Da je meni 5 minuta vlasti - Kanal 5

Brita Bobetić, britka i omiljena: Da je meni 5 minuta vlasti

Brita Bobetić je poznata influencerica, dugogodišnja uspješna plesačica te mlada poslovna žena trenutačno u autoprodaji. Britu na Instagramu prati više od 20 tisuća sljedbenika i iščekuju svaku njezinu atraktivnu fotografiju i novu objavu. A kako je Brita, tako komunikativna i društvena, provodila vrijeme korona karantene i socijalne distance, pročitajte u razgovoru koji smo vodili s njom, socijalno distancirani, online.

Što se promijenilo zbog korona krize u novim influenserskim poslovima i postovima?

Meni osobno ništa, s obzirom da mi to nije primarni posao, intenzitet je ostao isti, ako ne i veći.

Kako ste provodili vrijeme i što Vam je bilo najteže?

Kuhala, spremala, trenirala, gledala Netflix, radila i odmarala. Ustvari mi je bilo super, no prilagodljiva sam, pa mi je uvijek dobro. 

Koliko ste se uspijevali pridržavati epidemioloških preporuka?

Pridržavala sam se svega propisanog, iako oduvijek imam naviku ruke prati 100 puta u danu, pa mi nije puno toga bilo drugačije, osim maske, jer nosim naočale pa sam muku mučila s njihovim magljenjem. Haha.

Poznajemo Vas s instagrama, no kako biste sami sebe predstavili, tko je i kakva je Brita izvan društvenih mreža i virtualnog svijeta?

Brita je ista kao i na instagramu; opuštena, vedra i bez dlake na jeziku. Voli društvo, finu klopu i zabavu. Nikad joj nije dosadno i zna se snaći apsolutno svugdje.

Imate desetke tisuća pratitelja koji, kao i svi fanovi, s nestrpljenjem očekuju svaku vašu novu objavu. Kako nastaju ideje, po čemu je Vaše influensanje posebno i privlači tako veliki broj pratitelja?

Prije svega ne smatram da imam ikakve fanove, instagram je društvena mreža gdje pratiš onoga tko ti se sviđa. Mislim da imam stvarno lijep odnos s curama i dečkima koji me prate, uvijek volim odgovoriti na komentar kao i na poruku. Smatram da je to bit instagrama; komunikacija i razmjena iskustava. Iskrena sam i prirodna, mislim da to ljudi prepoznaju. S obzirom da radim u autoindustriji često su limeni ljubimci moja inspiracija u nastajanju novog contenta. 

Komunikacija je Vaša prva ljubav i struka. Kakvu poruku želite poslati svojim objavama? Imate li neke poslovne suradnje i influensanja koja biste izdvojii kao Vama posebne i uspješne? 

Volim sve vrste komunikacije i to je apsolutno moja prva ljubav. Svojim objavama trudim se poslati prije svega realnu i iskrenu poruku; da trebamo voljeti sebe, no da život nije instagram i da nikada ne smijemo prestati raditi na sebi. Volim koketirati sa slikama i videima, pa tako volim i poneke „rubne“ objave. Sve suradnje su jednako drage i sretna sam što sam ih imala priliku dobiti. 

burst

Koja je Vaša najbolja, a koja najgora osobina i koja vas je najviše, kako se kaže, koštala u životu?

Najbolja da sam uvijek tu svojim ljudima; neiscrpna podrška. A najgora je definitivno što sam iznimno direktna, to me u životu više koštalo nego donijelo dobroga.

Kako je ‘pala odluka’; ples, komunikacija ili management u prodaji automobila? Nedostaje li vam ples kao svakodnevna i profesionalna obaveza? 

Ja sam tip osobe koji voli izazove i rijetko ih odbija, pa je tako bilo i s ulaskom u svijet automobila. Ples je strast oduvijek, no znala sam da se s time ne želim baviti zauvijek, ipak sam težila nekoj vrsti sigurnosti, koliko god je to danas diskutabilno. Komunikacija se ustvari proteže kroz sve nabrojano, jer je i ples komunikacija, a glavni alat u prodaji također je komunikacija,  pa je sve ostalo logičan slijed. Ples kao svakodnevnica mi fali jedino iz aspekta forme tijela i zabavnih proba s meni dragim ljudima.

Kakva je trenutačno poslovna situacija kod influensanja, jeli korona kriza ostavila posljedice i na taj posao? 

Kao što sam već rekla u prvih nekoliko pitanja, ja osobno nisam osjetila nikakvu promjenu, no razlog je taj što mi to nije primarni posao.

Bez čega ne možete? 

Bez meni najbližih ljudi. Ja sam iznimno društveni tip, odnose njegujem i druženje s obitelji, dečkom i prijateljima ne bih voljela nikada izgubiti. 

Da je Vama pet minuta vlasti, što biste napraviti i pokušali promijeniti?

Jednakost. Zalagala bi se za poštivanje različitosti i jednaka prava svima. 

Kako zamišljate ili provodite idealan odmor?

Kao i svake godine; u mojoj kamenoj kućici na Pelješcu, s dragim, čašom dobrog vina u ruci i najljepšim pogledom na svijetu. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.