BOŽO PETROV Puljak mu spomenuo navodnu ljubavnicu, šef Mosta ga žestoko napao - Kanal 5

BOŽO PETROV Puljak mu spomenuo navodnu ljubavnicu, šef Mosta ga žestoko napao

Splitski dnevni list organizirao je sučeljavanje kandidata, a glavna tema je bila afera s porukama eksplicitnog sadržaja koje je dojučerašnji Puljkov suradnik Luka Baričić izmjenjivao s navodnom djevojkom iz Srbije, da bi u sve upetljao i Bojana Ivoševića koji se onda dopisivao s navodnom maloljetnicom.

Puljak je na početku današnje presice prozvao Most nazvavši ih moralizatorima.

“A onda imamo Most, to je druga kategorija moralizatora. 2015. godine, kad su navodno otkrivene afere s ljubavnicom Bože Petrova, nitko od nas nije riječ rekao o tome. Jer što nas briga što čovjek radi između svoja četiri zida? A jučer je Grmoja po saboru govorio kako Puljka treba uništiti.

A onda mi moraliziraju o zapošljavanju. Božo Petrov je prekrojio statut Hrvatskih voda da zaposli svoga kuma”, prozvao je Puljak Most.

“Ja pričam o licemjerju. Ja pričam o tome da onaj tko među nama nije imao seksualne maštarije prvi baci kamen na tog gospodina”, rekao je Puljak.

Petrov žestoko odgovorio Puljku

U popodnevnim satima javio se Božo Petrov. Žestoko je napao Ivicu Puljka.

“Kad se povuče more, ostane glib”, piše u naslovu objave Bože Petrova. “I hvala ti, Puljak, na tvom pozivu da se valjam u tom tvom glibu. Sorry, to nije moje prirodno stanište”, dodaje Petrov na početku, te nastavio;

“Rađe ću pokušati raščistiti blato, bit će dugoročno blagotvorno: Umjesto da udaljiš od sebe ljude, koji ne prežu ni od iskorištavanja političke moći da bi dovukli nekoga u krevet, ti se praviš blesav i beskrupulozno napadaš ad hominem one koji nemaju veze s ovom aferom pokušavajući stvoriti dojam u javnosti da su svi političari isti.

A nisu.

Jesu li se možda Kerum i HDZ “ušuljali u glave” tvojih suradnika? I bili duboko u njima, tim glavama?” pita se Petrov.

Prozvao ga je zbog izjave o seksualnosti osoba s invaliditetom.

“Umjesto da stvari nazoveš pravim imenom, ti korištenje vlasti kako bi se lakše snubilo maloljetnice pokušavaš opravdati neviđeno sramotnom difamacijom seksualnosti osoba s invaliditetom kao takvih, na što te upozorila i njihova pravobraniteljica.

Umjesto da ljude oko sebe čije je ponašanje i zrelost daleko ispod potrebnog za obnašanje javne dužnosti, koja ne služi da bi se nekoga dovuklo u krevet, nego radilo za opće dobro, smjestiš gdje im je mjesto, ti izigravaš psihoterapeuta govoreći o seksualnim maštarijama. Zar si u međuvremenu završio tečaj za seksualnog terapeuta, a da pritom nisi naučio čak ni razliku između mašte i pokušaja njezine realizacije?” pita Petrov.

Petrov tvrdi da je priča o ljubavnici laž te da je to dokazao i na sudu

Kaže da je priča o njegovoj navodnoj ljubavnici laž koja je kao laz prokazana i na sudu.

“Umjesto da pokažeš crtu i razliku između sebe i HDZ-a, ti idiotariju koju su tvoji suradnici ovih dana otvoreno priznali, pokušavaš relativizirati uz pomoć prokazane laži o mojoj navodnoj ljubavnici iz 2015., srušenoj i službeno na sudu u Zagrebu, što ti je, vjerujem, dobro poznato, ali ti je očito jedino bitno nabaciti što više blata na ozbiljnu političku konkurenciju u javnom prostoru u paničnom i patetičnom pokušaju skretanja pažnje s vaše blamaže i političkog sunovrata. Itd.. itd..”, dodaje.

“Btw, Puljak.. dosad nisam imao potrebe komentirati stvarnu aferu tvojih diletanata o kojima bruji cijela država. Nisam jer vjerujem da politika može biti bolja i drugačija. Uz to, sama o sebi i akterima i bez komentara kaže SVE.

*Za koga radiš, Puljak?*

Što misliš kome pogoduješ, kad braniš vlastite svinjarije, umjesto da podvučeš crtu i na svom primjeru pokažeš kakvu Hrvatsku i Split vidiš jednog dana? Što misliš koliko će ljudi koji apstiniraju od politike, danas lakonski reći: “Svi su isti!” Što misliš, koliko će se HDZ-ovaca, protiv kojih se ti navodno tako energično boriš, danas smiješiti?

Imaš priliku pokazati drukčiju, bolju Hrvatsku. *Budi spreman čistiti loše, a ne relativizirati loše*”, zaključuje Petrov.

Leave a Comment

Your email address will not be published.