Belgijski satiričari našalili se s Milanovićem: “Nitko ne želi razgovarati s ludim hrvatskim predsjednikom” - Kanal 5

Belgijski satiričari našalili se s Milanovićem: “Nitko ne želi razgovarati s ludim hrvatskim predsjednikom”

Satirična rubrika briselskih novina na engleskom Brussels Times na svojem profilu na Twitteru – LeChou News – objavila je serijal objava u kojima se pokušava sprdati s liderima država članica NATO-a koji sudjeluju na summitu tog saveza u Madridu. U svakoj objavi stavili su jednu fotografiju ili snimku, a uz nju i neku ironičnu ili sarkastičnu opasku.

Na meti im se našao i predsjednik RH Zoran Milanović kojeg su ‘ulovili’ u kadru na kojem se nalazi koji metar iza danske premijerke Mette Fredriksen koja razgovara s američkim predsjednikom Joeom Bidenom i francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Prizor Milanovića kako sam stoji u pozadini komentirali su sljedećom opaskom: – Nitko ne želi razgovarati s ludim hrvatskim predsjednikom.

Taj tweet su objavili kao nastavak slične objave u kojoj navode da nitko ne želi razgovarati ni sa Charlesom Michelom koji na kratkoj snimci, na ranije održanom summitu G7, pomalo nelagodno okreće glavu lijevo-desno dok se drugi lideri namještaju za zajedničku fotografiju, no nitko mu se pritom ne obraća.

Isti profil na Twitteru objavio je i fotografiju slovenskog premijera Roberta Goloba u društvu s britanskim kolegom Borisom Johnsonom uz komentar:

Boris Johnson je zabrinut da bi Slovenac Robert Golob mogao preuzeti njegovu titulu ‘premijera s najrazbarušenijom kosom’.

Objavili su snimku finske premijerke dok ga je čekala u uredu na Pantovčaku, a uz video su napisali – Hrvatski predsjednik prozvan ‘najbezobraznijim i možda najglupljim živućim čovjekom’, nakon što je pustio finsku premijerku da ga čeka.

Leave a Comment

Your email address will not be published.