Bandić predao liste DIP-u i otkrio s kim je spreman surađivati - Kanal 5

Bandić predao liste DIP-u i otkrio s kim je spreman surađivati

Zagreb, 19.10.2015 - Bandiæ Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti je predala svoje liste za parlamentarne izbore Državnom izbornom povjerenstvu. Na fotografiji Milan Bandiæ. foto HINA/ Daniel KASAP / dk

Čelnik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić predao je izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu te izjavio kako je spreman nakon izbora surađivati “sa svima kojima je Hrvatska na srcu”.

„Spreman sam surađivati sa svima kojima je Hrvatska na srcu, i bolji život naših sugrađana. Kao što smo surađivali s ovom vladom – na projektima, a ne foteljama, tako ćemo surađivati i s novom vladom ”, kazao je Bandić i poručio da Stranka rada i solidarnosti nudi europski Zagreb za europsku Hrvatsku.

Bandić je rekao da građane ne zanimaju “prodavači magle i sijači iluzija, sijanje straha i podjela na crvene i crne” već rezultati na polju rada i zapošljavanja, demografije, obrazovanja. Smatra da će mu na izborima njegov dosadašnji rad pomoći, a ne odmoći “jer se rad isplati”.

Stranka rada i solidarnosti na parlamentarne izbore izlazi u šest izbornih jedinica, prvoj, drugoj, šestoj, sedmoj, trećoj i devetoj, a program i izborne liste predstavit će na konferenciji za novinare u četvrtak.

Leave a Comment

Your email address will not be published.