ANTE SANADER Puljkove uvrede na račun HDZ-a iste su kao i Milanovićeve, a njegov dosadašnji „rad“ u Splitu - smijurija! - Kanal 5

ANTE SANADER Puljkove uvrede na račun HDZ-a iste su kao i Milanovićeve, a njegov dosadašnji „rad“ u Splitu – smijurija!

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i politički tajnik HDZ-a komentirao je aktualnu predizbornu situaciju u Splitu s objavom statusa na Facebooku:

“Puljkove uvrede na račun HDZ-a iste su kao i Milanovićeve, a njegov dosadašnji „rad“ u Splitu – smijurija! Vjerujemo u pobjedu ozbiljnog rada i odgovornosti – vjerujemo u pobjedu Zoran Đogaš!”

Premijer Andrej Plenković je boravio u Splitu te dao podršku nezavisnom kandidatu Zoranu Đogašu na predstojećim izborima za splitskog gradonačelnika.

“Drago mi je opet biti ovdje i još jednom dati podršku našem kandidatu za gradonačelnika. Na Đogaša i njegov tim sve bi Splićanke i Splićani mogli biti ponosni. Oni vas nigdje neće osramotiti, neće napadati medije i sigurno se neće baviti aferama s maloljetnicima ili imati antisemitske izjave. Neće uzalud ići na izbore trošeći vrijeme i novac Splićana i neće biti izgovora za nerad. Bit će samo angažmana i brige za Split i za Hrvatsku!

Uvjeren sam da će u narednim danima žitelji Grada pod Marjanom prepoznati one koji su odgovorni. A to sigurno nisu Puljak, Ivošević i društvo. Ovo što su oni napravili prema Splićankama i Splićanima je – smijurija! Puljak, isto kao i Milanović, cijelo vrijeme bezočno vrijeđa HDZ. Kao da su povezani. Naša je Vlada RH u proteklih nekoliko godina spriječila sve krize, održala radna mjesta, osigurala najveću zaposlenost ikada, najveći gospodarski rast, Schengen, Eurozone, Pelješki most… HDZ je daleko najjača stranka i imamo sjajnog kandidata. Svi su članovi HDZ Split ovdje i svi će pomoći. Još jednom pozivam sve da izađu na izbore i poklone povjerenje našem Zoranu Đogašu!”, izjavio je premijer Plenković u Splitu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.