Angel Georgievski (28), prvoosumnjičeni za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, predao se policiji - Kanal 5

Angel Georgievski (28), prvoosumnjičeni za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, predao se policiji

28-godišnji Angel Georgievski, prvoosumnjičeni za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, predao se policiji na području Skopja.

“Ministarstvo unutarnjih poslova izvjestilo je Osnovo javno tužiteljstvo u Skopju da je osoba za kojom se tragalo na temelju istražne naredbe za sudjelovanje u istražnom postupku za krivično djelo ubojstvo po članku 123, stavak 1, u vezi s člankom 22 A. G. lišena slobode. Osoba se predala organima progona na teritoriju Skopja. Za osumnjičenog je po prijedlogu javnog tužitelija, sudac prethodnog postupka Osnovnog krivičnog suda u Skopju donio rješenje o određivanju mjere pritvora od 30 dana”, stoji u objavi Ministarstva unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Prema priopćenju kojeg je jutros objavio MUP Sjeverne Makedonije, za Georgijevskim su se poduzimale intenzivne mjere i radnje i on se oko 1.20 sati predao policijskiim službenicima Operativnog tima za potrage na području skopske zračne luke. To ukazuje da je namjeravao pobjeći iz zemlje.

Nisu navedeni detalji kako je došlo do predaje, ali kao što je poznato, za Georgijevskim je jučer bila raspisana i međunarodna tjeralica. Sada je iza rešetaka svo troje osumjičenih za ubojstvo hrvatskog rukometaša ispred skopskog noćnog kluba “Privilege” koje se dogodilo 7. travanja oko 3.30 sati.

Leave a Comment

Your email address will not be published.