ALEKSANDAR STANKOVIĆ NAJAVIO GOSTA U NU2 Vojnici mu žive spalili majku i djeda, a on kao vojnik spasio 45 civila od sigurne smrti - Kanal 5

ALEKSANDAR STANKOVIĆ NAJAVIO GOSTA U NU2 Vojnici mu žive spalili majku i djeda, a on kao vojnik spasio 45 civila od sigurne smrti

Vojnici mu žive mu spalili majku i djeda, a on kao vojnik spasio 45 civila od sigurne smrti…. Koja pobjeda ljubavi nad mržnjom, komentirali su gledatelji na Facebooku novog gosta “Nedjeljom u 2”. 21. VELJAČE 2022.

Aleksandar Stanković najavio je novog gosta u svojoj emisiji “Nedjeljom u 2”.- Srpski vojnici žive mu spalili majku i djeda, a on kao vojnik Armije BiH spasio 45 srpskih civila od sigurne smrti. Zbog svjedočenja o ratnim zločinima u rodnom gradu danas ga se odriču, a neki drugi kandidiraju  ga za Nobela.  Amir Reko – gost Nu2. Gledatelji su komentirali novog gosta u HRT-ovoj emisiji i pohvalili Stankovićev odabir gosta.

Vojnici žive mu spalili majku i djeda, a on kao vojnik spasio 45 civila od sigurne smrti…. Koja pobjeda ljubavi nad mržnjom. Ovo ce biti jedna izuzetna emisija!!! Hvala vam. Malo je takvih ljudi. Želim ti puno sreće i zdravlja. Bravo za izbor gosta,dosta je ove političke bagre na ekranima. – piše u nekim od komentara na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2.

Leave a Comment

Your email address will not be published.