Sanja Modrić: Očito je nešto ispod parketa, jer Milanović inače ne bi toliko divljao - Kanal 5

Sanja Modrić: Očito je nešto ispod parketa, jer Milanović inače ne bi toliko divljao

U emisiji N1 televizije “Točka na tjedan” gostovali su novinari Sanja Modrić (Telegram) i Neven Barković (Index).

Ako zanemarimo primitivizam i krkanluk, ako zanemarimo stil i diskurs, moje pitanje je što on zapravo želi reći? Ima li koherentnu poruku ili pitanje? Upozorava li na nešto? To se pogubilo u ovim mahnitim dijalozima. Možda je najbolje da Milanović nastavi pa da ovi koji su ga birali vide tko je došao na Pantovčak, rekao je Barković.

Milanović je jedna glava, devet jezika. Na samom početku je krenuo govoriti o važnim stvarima o kojima u ovom društvu treba govoriti. Na svoj način je stavio na stol kako se upravlja Hrvatskom, tko upravlja, je li to Vlada ili su to neke neformalne skupine koje se sastaju po određenim rupama za koje nitko do jučer nije znao, rekla je Modrić.

Foto: Facebook

Druga stvar, kako radi DORH, kako radi Uskok, rade li kako treba, postupaju li logično? Treća stvar, u kojoj mjeri je društvo korumpirano i tako dalje. On je počeo dobro, a onda kao što bude kod Milanovića, a vjerojatno zato što se našao u toj grupi u Slovenskoj 9, onda kreću ti njegovi biseri, rekla je Modrić.

To je klub koji je bio poprište ključne stvari u aferi Janaf. Svima je, pa i njima bilo jasno da je taj klub bio jedna ilegalna rupetina u kojoj su se okupljali brojni ljudi. Onaj tko kaže da je taj klub nebitan očito nešto jako skriva, rekao je Barković.

Očito je nešto ispod tih parketa, jer on inače ne bi toliko divljao, rekla je novinarka Sanja Modrić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.