Nikša Vukas: Restart koalicija nudi program i stručne ljude, a ne usamljenog pojedinca - Kanal 5

Nikša Vukas: Restart koalicija nudi program i stručne ljude, a ne usamljenog pojedinca

Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas bio je gostovao je u Newsroomu N1 televizije. SDP i Restart koalicija nude program i stručne ljude, a ne usamljenog pojedinca, kao što to čini HDZ, izjavio je Vukas.

“To je stranka koja ne može bez nepotizma, lopovluka. Imate premijera koji je ostao sam, njegovi ministri su se raspršili.”, govori kandidat Restart koalicije u 1. izbornoj jedinici i glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas.

Vukas ističe da je HDZ izbore htio “na forcu”. Za SDP kaže da se nisu krili iza Nacionalnog stožera i nude ‘restart’ državi koja je umorna od korupcije i nepotizma. Čelnika HDZ-a Andreja Plenkovića opisuje kao bahatog i napuhanog.

“Restart koalicija nije Davor Bernardić sam, kao što je premijer Plenković. Večeras će na sučeljavanju dati svoju posljednju poruku biračima. Mi nismo u panici, kampanja nam traje tri i pol godine.”

Za Zekanovića i Tomašić, kaže da su “na neki način ispod pazuha HDZ-a došli u Sabor, šalju čudne poruke i nakon nedjelje će ponovno torbariti neprincipijelne koalicije”.

“Restart nudi nešto što ova vlada četiri godine nije napravila”, poručio je. Istaknuo je kako je godinama radio u realnom sektoru, a za jesen prognozira tešku situaciju. “Sami znati koliko je doprinos turizma BDP-u. Autoceste su prazne, destinacije poput Dubrovnika su prazne. Poduzetnicima treba omogućiti da im država bude partner”, izjavio je Vukas za N1 Newsroom.

Leave a Comment

Your email address will not be published.